dissabte, 27 de febrer del 2010

RECÉS DE QUARESMA

Avui el meu pensament es de gratitud a Nostre Senyor per el recés de quaresma que varem tenir el dia d’ahir en el convent de les Germanes Josefines de la nostre ciutat.
Es una gràcia de Déu el tenir persones tant voluntaristes i plenes de coratge dins de la nostre església com es la Sofia; la qual ens va fer viure aquest recés. El va plantejar tant be, que jo crec que tots ens varem sentir transportats al temps de Jesús, en aquells quatre dies, de diumenge de rams al dimecres sant i ens va semblar caminar amb Jesús per Betania i Jerusalem; tot això ens pot ajudar molt en aquests quaranta dies abans d’arribar a la Pasqua, per ser tots una mica millors i més bons seguidors de Jesús.
En el llibret que ens va donar en el recés hi ha un poema molt bonic, en el que un dels fragments és una pregària a Nostre Senyor i diu així:
-“Que tu cruz acaricie nuestros pesares
que llene de alegria nuestros hogares
que en unidad vivamos comprometidos
brindándole a la vida todo el sentido
”.
Ens podem quedar amb l’última ratlla, i podem omplir tota la nostre vida del sentit que Jesús ens dona a través de la quaresma, Setmana Santa i Pasqua de Resurrecció joia de la nostre fe i felicitat per tots els que volem seguir a Jesús.
Fins aviat.