dissabte, 13 de febrer del 2010

25 ANYS DE CATEQUESI ESPECIAL

Avui penso en aquest passat dissabte, on varem viure un dels actes més emocionants i plens de tendresa dins la commemoració d’aquests vint-i-cinc anys de la catequesi especial. També crec que es diu especial, perquè els seus catequistes ja son especials. Especials en donar amor, humanitat, servei i també saber ser creatius al explicar tot el missatge de Jesús i saber-ho transmetre a tots aquests nens i adults d’una manera fidel i senzilla.
¡Imagineu-se tot el que tenen que fer aquests catequistes, que Nostre Senyor ha posat en el nostre camí per ajudar a tots aquests germans nostres, que tant necessiten de tots nosaltres!
Les persones que tenim un d’aquests nois tant especials, sabem prou bé el que això comporta; en primer lloc viure cada dia, pensant sempre en donar-li el millor, en que no es trobin relegats a un estat d’inferioritat, en que la seva vida sigui tant plena d’esperança i de il-lusió com pot ésser la nostra; i a la vegada també rebem d’ells un amor incondicional, que no te ni fingiment ni mentida. Ells sempre diuen el que pensen ens agradi o no, i totes aquestes coses amb l’ajuda de Jesús ens dona plenitud a la nostra existència, -“mai ens avorrim”.
Per això des de dins del meu cor, felicito a tots els monitors de la catequesi especial que amb tanta dedicació i amor ajuden a preparar el Regna de Déu per tots els nostres fills i a la vegada sense ells saber-ho ni pensar-ho, ja s’han preparat el seu, perquè tots ells són persones entranyables i dignes d’admiració.
Que Nostre Senyor us ajudi sempre en atendre tant bé a totes aquestes persones que tant us estimen.
Fins aviat.