dissabte, 3 de maig del 2014

PAELLA-TEATRE-EXCURSIÓ

Un altre any més, la gran paella de la nostra comunitat ens ha ajuntat a tots, en una gran família que és el que som.

            Hem menjat, hem rigut i hem compartit; i com una cirereta per acabar el pastís, després del dinar hem assistit tots a una petita representació de la Resurrecció del Senyor, oferta pels nois i noies de primer i segon de confirmació.

            Quan es fa la representació sembla que no sigui res, però us haig de dir que han sigut moltes hores d’assaig, de compromís i de responsabilitat perquè sortís el més bé possible; per això felicito de tot cor a tot aquest jovent i els animo a seguir endavant amb la mateixa alegria i responsabilitat compartida en què van fer l’obra, perquè tot un grup de joves amb 14 anys, vulguin cada dia estar més compromesos a seguir Jesús, és el regal més gran que s’ha li pot donar a Jesús en aquesta època tan bonica del temps litúrgic com és “la Pasqua”.

            Però no tot s’acaba aquí. Ahir també vàrem anar d’excursió tota la comunitat, amb un autocar ple de gom a gom  a on no va faltar ni els cants ni l’alegria; i així d’aquesta manera vàrem arribar al Santuari del Miracle, lloc en el qual es va celebrar  l’Eucaristia, tenint al davant el retaule i l’ambó més impressionants de Catalunya. També vam compartir els aliments que cadascú va portar i ens ho vam passar d’allò més bé. Per això dic amb tot el cor.- Visca “Sant Cristòfor” el qual ens va acompanyar durant tot el dia; i per acabar dic: som una gran família “la comunitat de Sant Cristòfor” i dono gràcies a Jesús per tots aquests signes i regals provinents de la seva mà i que ens ajuden molt i molt en la nostra fe.

            Fins aviat.
                                                                                                               Mª. Carme Giménez