dissabte, 10 de maig del 2014

UN DIUMENGE DIFERENT

Aquesta setmana el meu pensament, és una felicitació i una gratitud molt gran per la Sra. Carmen Aguilar, per la seva iniciativa del diumenge passat en la que més de vuitanta persones totes elles discapacitades van gaudir d’un dinar de germanor en el Centre Parroquial de la nostra Parroquia
       Va ser un dinar de el més agradable, en el que a part del menjar que va ser molt bo, van haver-hi cants, ball i molta alegria per part de tothom.
       Gràcies Carme per tanta feina i tan ben feta; per haver fet feliços a moltes persones que a causa de les seves circumstàncies personals que la majoria d’ells no tenen ja els pares, o s’han fet molt grans per tenir cura d’ells, han de viure en residències lluny de les seves famílies. Per això un dia diferent com el diumenge passat, va ser per a ells de el més       enriquidor i una festa entranyable compartint uns amb els altres el seu somriure noble i sincer.
        Els que tenim un fill amb discapacitat ho agraïm de tot cor i agraïm també aquesta cura i estimació de tots aquests monitors i cuidadors envers tots ells; ja que totes aquestes persones el únic que volen és que les estimis i les tinguis en compte.
            Gràcies a tots i sobre tot això gràcies a Jesús, el qual estava allà en mig de tots nosaltres i amb el seu somriure tan humà i tan diví a la vegada ens va donar el caliu i l’entusiasme del que tots vàrem gaudir tota la jornada.
            Fins aviat.
                                                                                                       Mª. Carme   Giménez