dissabte, 12 d’abril del 2014

JERUSALEM MORT I RESURRECCIÓ: TERRASSA ANY 2014

Un any més  hem arribat a Setmana Santa, demà dissabte a la missa del vespre, una bona quantitat de nens i nenes de catequesi, beneiran els rams en record d’aquell dia que Jesús va entrar a Jerusalem i a on la multitud el va rebre amb les seves branques d’olivera a les mans.

                A vegades penso, que amb la quantitat d’anys que han passat i amb totes les preocupacions, tragèdies i penúries que tots passem, aquesta alegria de beneir el ram, d’assistir a totes les celebracions de setmana Santa, de commemorar la gran joia de la Pasqua, és com el miracle que ens fa l’Esperit Sant en cada moment de la nostra vida, i malgrat hagin passat més de dos mil anys, sentim aquesta felicitat d’estar al costat de Jesús, de demanar-li perdó de totes les faltes que fem durant el dia, d’acostar-nos a Ell i voler estar amb Ell com si fos el primer dia que va ser  crucificat.

                Esperem que també aquests infants a qui donem la catequesi i que ens estimen molt, entenguin  a la proporció dels seus pocs anys, aquest misteri tan gran que cada any revivim, i en el que jo penso que ens sentim molt a prop de Jesús perquè solament així el nostre cor s’omple d’una felicitat, que no es pot comparar a res que puguem trobar humanament.

                Bona Setmana Santa i que la puguem viure el més a prop de Jesús que ens sigui possible. Jo personalment recomano l’hora Santa del dijous Sant, a on d’una manera especial ens podem acostar a Nostre Senyor i viure aquest gran misteri.

                Fins aviat.
                                                                                                     Mª. Carme Giménez