dissabte, 9 de juny del 2012

UN ALTRE COP TOTS JUNTS

Amb una gran satisfacció i alegria, escric aquesta setmana el pensament, al recordar la festa de final  de curs de tota la catequesi, des de primer de comunió fins a confirmació. Va ser una festa com sempre molt entranyable, a on primer es va celebrar l’Eucaristia en la que hi van participar activament tots els grups amb molta il·lusió per part de tots. Ens vàrem reunir un bon nombre de persones, entre nens, famílies i catequistes; també vàrem compartir un bon berenar-sopar, que els monitors de l’esplai van amenitzar amb jocs per tota la mainada.

            El més important de tot això, va ser el que hi va haver un ambient molt maco i molt fraternal i a on l’amistat i el bon rotllo flotava en l’ambient, tothom s’hi va sentir molt bé i amb moltes ganes de tornar a la catequesi el proper curs.

            Donem gràcies a Jesús per ajudar-nos a tots a fer possible totes aquestes petites coses que serveixen  a la fi, per a fer de la nostra comunitat, una comunió d’amor i d’amistat que ens condueixi millor, per aquest camí que va començar Jesús fa uns dos mil anys, i que continua fent al nostre costat animant-nos a tots a continuar aquesta tasca tant bonica, al costat d’aquests infants als que tots estimem molt.

            Fins aviat.
                                                                                                    Mª. Carme Giménez