dissabte, 26 de maig del 2012

UN ESTIU BEN APROFITAT

Falten molts pocs dies perquè ens tornem a trobar un altre cop a l’estiu. Les escoles tornaran a romandre tancades i els nens i nenes ompliran altre vegada totes les places  i parcs de la nostre ciutat amb els seus jocs i les seves rialles.
            Aquest any malauradament moltes famílies es quedaran sense vacances; la crisi econòmica està afectant a moltes persones que al faltar-les el treball i com a conseqüència d’això també els diners, es troben immersos en una greu situació de tristesa i de falta d’il-lusió  per a fer qualsevol cosa.

            Es molt lamentable tot aquest panorama! Però jo continuo pensant que l’esperança no l’hem de perdre mai, i que sempre amb l’ajuda de Jesús hem de saber veure la llum al final del túnel ; i aquesta llum podrien ser els infants. Moltes vegades quan hi havia molt de treball i arribàvem cansats a casa no teníem gaires ganes de parlar amb ells, doncs tantes hores de feina feia que acabéssim esgotats al final de la jornada.

            Ara aquesta acumulació de feina no hi és, i els nostres fills continuen esperant aquest interès per els seus problemes, jocs, estudis, esperant sempre que els fem una mica de cas. Jo penso que tot això ara en aquests moments de poc treball ho podem fer millor que mai; i ara que ve l’estiu dediquem-nos a els nens, un passeig per el parc, una petita excursió a la muntanya, totes aquestes petites coses fan la felicitat i el somriure d’un infant, i jo crec que es el millor remei per fer renovar l’il-lusió en un futur millor per tots ells, ja que l’amor i la companyia d’uns pares són la millor catequesi que puguin tenir, per créixer amb una maduresa ferma i brillant.

            Demanem com sempre a Jesús que en aquest estiu que estem a punt de començar, sapiguem aprofitar tots els moments per estar amb aquests nens, que només volen la nostra companyia per jugar o per explicar-nos un munt de coses.

            Fins aviat.
                                                                                              Mª. Carme Giménez