dissabte, 30 de gener del 2010

PENSAMENT DE LA SETMANA

Aquesta setmana penso amb molta alegria, en l’animació que es pot percebre a la nostre parròquia. D’un quant temps ençà s’hi veu una gran vitalitat i moltes ganes de treballar els uns per els altres, i jo crec que és motiu per donar gracies a Déu. També crec que tot això s’està aconseguint gracies a aquests mossèns que tenim, amb idees noves i amb molta il-lusió per posar al dia tots els serveis i activitats dels diferents grups que formen la nostre comunitat.
Un exemple es la catequesi on aquest any hem tingut una demanda d’inscripcions molt gran, tant en la post-comunió com en la confirmació. En la coral de la parròquia hi ha gent nova amb moltes ganes de cantar, i en el centre parroquial s’estan fent moltes coses, teatre, musicals i molts actes per els infants que dona goig de veure; i també en tots els altres grups es nota molta activitat i ganes de millorar.
També en les misses tant el dissabte con el diumenge, son moltes les persones que formem aquesta comunitat entorn a la Taula del Senyor i el més important de tot és que la nostre comunitat es una família on tothom s’interessa per el benestar i la salut de tots els seus components i a part de les faltes que tots podem cometre, l’amor i la fraternitat es respira en el ambient.
I el dia que el nostre camí en aquest món arribi a la seva fi, demanem a Jesús que ens ajudi a tots a fer comunitat allà dalt del cel, veient amb molta pau com els més joves continuen treballant al servei dels germans, amb molt d’amor i dedicació i fent anar endavant aquesta colla de gent tant maca, com és la parròquia de Sant Cristòfor.
Fins aviat.