dissabte, 26 de desembre del 2009

PENSAMENT DE LA SETMANA

Estem en la setmana de Nadal, setmana de joia i d’alegria i també de preparatius, tant a l’Església com a casa, per celebrar aquesta festa tant gran, com és el naixement del Nostre Salvador.
I Nostre Senyor en aquesta ocasió ens ha fet un regal de Nadal, com ha estat la ordenació de Mn. Xavier com a prevere. I el meu pensament vola cap a Jesús, i li dono gracies de tot cor; sempre és edificant i testimonial, veure un noi en plena joventut, entregar la seva vida al servei de Déu i de tots els germans.-“Que Nostre Senyor l’il-lumini i el condueixi sempre en el camí de l’Evangeli”.
També penso en tots els grups de la parròquia preparant el Nadal, un exemple es troba en el grup de Cateclub de la catequesi, nens, nenes i catequistes han fet un pessebre tot reciclat i molt bonic. Un altre exemple és el grup de Caritas, treballant moltes hores en preparar els cistells de Nadal per els més necessitats, i amb un entusiasme i dedicaciò dignes d’elogi.
I per això el meu pensament s’ajunta a tots els grups de la parròquia, que son molts més dels qui hi nomenat i en els que totes les persones que hi participem esperem amb molta il-lusió i el cor molt obert a aquest nen tant petit i tant gran a la vegada, el qual ens ajudarà a tots a ser millors i estimar-se com a germans que som.
“Que passem tots junts un bon NADAL”