dissabte, 3 de novembre del 2012

PAS A PAS APRENEM A CONÈIXER JESÚS

Aquest dissabte passat vàrem començar la catequesi especial de l’Arxiprestat; la qual com tots sabem es porta a terme aquí a la nostra parròquia. També us haig de dir, que és una joia per a tots nosaltres, veure com venen d’il·lusionats tots els nens, joves i més grans a aquestes sessions de la catequesi, en les que a través de dibuixos, murals, fitxes i cançons aprenen a conèixer tota la vida i el missatge de Jesús.

            Potser molts d’ells no saben llegir ni escriure, però jo crec que la saviesa que tots hem de mirar d’obtenir, no ens ve donada per tenir molts coneixements i moltes diplomatures, s’obté quan un mateix obre el cor a Jesús, deixant penetrar la seva llum tant sàvia, i que sense saber com t’ajuda a circular per els camins de la vida amb l’Esperit de l’amor i fent de tots nosaltres uns nous emigrants cap a la casa del Pare.

            Doncs això ni més ni menys és el que fan aquests nois discapacitats, que malgrat no tenir el nostre rellotge, pas a pas van aprenent a estimar Jesús i a tos els qui els envolten.

            Són nois agraïts, afectuosos i simpàtics  i et sorprenen per la seva naturalitat i espontaneïtat dient sempre el que pensen. Per això una vegada més hem de felicitar a aquests monitors, que durant tants anys han dedicat part de la seva vida a totes aquestes persones que tenen el mateix dret de conèixer a Jesús i de viure la vida que Déu els ha donat, com la tenim els altres.

            Acabem com sempre demanant a Jesús la seva ajuda, en aquesta tasca tant important que es conèixer tots plegats el seu missatge, dins del qual se’ns obra cada dia una llum nova.

            Fins aviat.
                                                                                               Mª. Carme Giménez