dissabte, 29 de març del 2014

DÉU ES FA VISIBLE EN CADA MOMENT DE LA VIDA

En un món tan ple de neguits, de guerres, de baralles polítiques, i de tanta crisi econòmica, la qual ha provocat tanta misèria i tantes necessitats bàsiques, ha sorgit una flor olorosa in plena de colors meravellosos.- “la solidaritat”, una solidaritat digna de lloança per part de tots.

            Hi ha solidaritat amb els aliments, amb la companyia a persones soles i malaltes, amb els menjadors socials d’infants i adults, en l’estona de companyia, en què molts joves a les nits, fan aquest servei a molts indigents que estan al carrer, i en moltes coses més que segurament omplirien tota la pàgina.

            Totes aquestes coses són la part positiva d’aquesta època en la què estem vivint i en la que molta gent s’ho passa d’allò tan malament.

            És per això que val la pena reconèixer amb la veu ben alta, que l’Esperit bufa i bufa molt fort. Que Nostre Senyor es fa llum en tots aquests voluntaris, que amb les seves mans i els seus peus, fan d’instrument de tot un Déu que sent invisible es fa visible a qui el vol veure.

            I avui dissabte, faci fred o calor, molts supermercats s’ompliran de nois i noies que junt amb alguns adults, ajudaran a omplir aquests carros d’aliments en el que moltes famílies necessitades s’hi beneficiaran en aquests moments de tanta incertesa.

            Donem gràcies a Nostre Senyor per haver-nos deixat el seu esperit que és el que ajuda a què tot això es pugui realitzar. Jo penso que en aquesta quaresma, tots aquests exemples i testimonis ens ajuden a tots en arribar a la Pasqua, amb el cor ple de joia, d’amor i de gratitud cap a aquest Déu, que malgrat que molta gent a vegades dubta que hi sigui, quan veuen totes les tragèdies que s’estan succeint en el nostre món. Aquests testimonis que són l’altra cara de la moneda, ens el fa veure a cada moment, i el veiem resplendent i majestuós quan mirem a la cara a cada un dels nostres voluntaris.
                                               Gràcies a tots.

            Fins aviat.
                                                                                                            Mª. Carme Giménez